Eurovision

Dupa toate smenurile „campionatului intern” vine momentul confruntarii cu Europa. Aceeasi Europa pe care o ravnim la fotbal, la bani, la partii de schi este ravnita acum de romani la muzica.

Dom’le… nu stiu ce sa zic cu Eurovision-ul asta. In fiecare an sunt smenuri; in fiecare an avem sanse; in fiecare an ne-o luam peste bot. O fi vreun semn ca nu stim sa cantam, noi romanii… sau nu cantam cui trebuie… sau unde trebuie… sau din ce trebuie… damn!

tontomondo, sau cum i-o fi chemand,  se duc iar acolo sa „ne reprezinte”. 🙂 Da, da, si pe tine! Asa ca nu da ochii peste cap!! 🙂

Reclame

3 responses to “Eurovision

  1. alexandru petras

    eu nu cred ca la nivelul asta se fac manarii … aaa ca anumite tari voteaza mai bine o alta tara vecina desi piesa e de cacat … asta s-a intamplat de cand e lumea si eurovisionul …:)
    cine crezi ca va castiga anul asta????

  2. Manariile despre care vorbeam sunt cele de la votul intern. Este exact ca la fotbal: oricat de dinamovist as fi, ma enervez la culme sa ii vad facandu-se de ras prin Europa pe toti „campionii” romani. Si, probabil, totul se datoreaza marilor interese din Romania, interese care devin fffff mici la iesirea in afara

  3. alexandru petras

    si eu sunt dinamovist … si deacord cu tine cu manariile atunci … 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s