Circul si soarta lui Basescu

Dupa tot circul deja trecut, urmeaza mai mult. Nu stiu daca aceleasi 322 maimute vor fi in rolul principal, dar soarta lui Basescu isi va gasi o forma LA CIRC.

Intentionat sau nu, ca de – mai exista si coincidente, o minte bolnava se joaca cu mintea mea. Ma simt, din nou, atacat. Dupa cateva post-uri in blog si nenumarate discutii… ei duc BEM-ul la Circ… 🙂

De fapt, si la parlament daca ar fi fost ar fi fost tot la circ… macar aici o fi mai ieftina chiria.

Articol din hotnews.ro

Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti (BEM), infiintat pentru referendumul privind demiterea presedintelui Basescu va avea sediul la Circul de Stat. Prefectul Capitalei, Mioara Mantale, a explicat pentru NewsIn ca aceasta este solutia pe care a gasit-o primaria si ca in acest sediu vor fi stranse toate buletinele de vot din cele cele 1.200 de sectii de votare din Bucuresti.

BEM va fi format din sapte membri: presedintele si sase membri reprezentand principalele partide parlamentare.

Sectiile Unite ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie i-au ales joi pe cei sapte judecatori din componenta Biroului Electoral Central pentru referendumul privind demiterea presedintelui.

Din Biroul Electoral Central fac parte: Livia Luminita Zglimbea si Dumitru Gheorghe de la Sectia Penala, Constantin Branzan si Alexandrina Ana Savin de la Sectia Comerciala, Maria Carmen Ilie si Gheorghe Voicescu de la Sectia Contencios Administrativ si Filofteia Cismaru de la Sectia Civila.

Ministrul de Interne, Cristian David, anunta in urma cu doua zile ca Guvernul a aprobat hotararea Parlamentului prin care este stabilita data de 19 mai pentru desfasurarea referendumului, precizand ca pentru organizarea acestuia se vor cheltui 60 de milioane RON.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s